• Na ndiqni

Ne po kërkojmë

Bashkohu me Ekipin Tonë

Zbuloni pozicionet tona vakante dhe aplikoni për t'u bërë pjesë e ekipit tonë

ÇFARËBËJMË

Fushat e ekspertizës

coding-man-new

Software Development

crm-new

CRM Salesforce

php-1

Web Development

hacker-new

Cybersecurity

bim-new

Smart City BIM

Academy

  • Na ndiqni

Ne po kërkojmë

Bashkohu me Ekipin Tonë

Zbuloni pozicionet tona vakante dhe aplikoni për t'u bërë pjesë e ekipit tonë

chi-siamo

sparklab

Propozimi I Tregut

Një mundësi fantastike për korporatat e mëdha dhe investitorët për të marrë pjesë në procesin e ri të zhvillimit, duke ndarë një opinion të vlefshëm.

Keni një projekt?

Bashkëpunoni me skuadrën më të mirë për një zgjidhje të personalizuar